Cameo LED PAR lámpák

Cameo LED PAR lámpák

A Cameo LED PAR lámpák, amelyek egy már jól ismert fényforrást jelentenek alumínium házban a tökéletes megoldás mindenkinek, akik kis energiafogyasztású, kompakt fényforrást szeretnének. A hagyományos PAR lámpáknak már történelme van, az első lámpákat már az 1950-es években használták, gyakorlatilag nincsen olyan színpad vagy rendezvény, ahol ne tűnnének fel. A PAR technológia már (melynek jelentése Parabolic Aluminium Reflector) a magas színvonalú LED technológiával készül, mely nemcsak színváltást hanem fényerősség szabályzást is lehetővé tesz, DMX jellel vezérelhető és akár digitálisan is programozható. 

Cameo LED PAR 56 lámpák

A világítástechnikában jól ismert elrendezés erős, hosszú élettartalmű LED diódákkal rendelkezik. A Cameo LED PAR 56 kategória termékei között megtaláljuk a legegyszerűbb lámpákat (CAMEO PAR 56 CAN RGB 05 PS) és a legmodernebb technológiával készült, RGBW és és IP65 minősítéssel rendelkező eszközöket is (CAMEO PAR 56 Q 8 WPS) 

Az eszközök mindegyike DMX vezérelhető, de standalone üzemmóban is alkalmazhatóak.

Cameo LED PAR 64 lámpák

Hasonlóan a Cameo LED PAR 56 lámpákhoz, a PAR 64 szériák is a Cameo által képviselt magas német minőséget ötvözik a kiváló ár-érték aránnyal. A Cameo LED PAR 64 lámpák szintén széles spektrumban fellelhetők webáruházunkban, kezdve a legyegyszerűbb RGB képes eszközökkel (CAMEO PAR 64 CAN 10) egészen az RGBWA és UV kompatibilis PAR lámpákig (CAMEO PAR 64 CAN RGBWA+UV 10 WPS).

 

Cameo LED PAR STUDIO széria

A Cameo Studio PAR szériájával teljesen újra gondolta a PAR lámpák felhasználási területét, így született meg a Cameo Sudio széria. A tervezés során kiemelkedő hangsúlyt fektettek a megbízható, folyamatos üzemre, strapabíró kialakításra és a környezettudatosságra energiafelhasználás szempontjából. A Cameo Studio PAR lámpákat leginkább fotó stúdiókba, kisebb termek, színpadok, kiállítási installációk megvilágítására lehet tökéletesen alkalmazni, a két fém fülénél fogva akár önállóan is felállítva. A lámpák mindegyike DMX vezérelhető, de standalone üzemmódban is képesek üzemelni, valamint a legegyszerűbb RGB kialakítástól egészen a komplex RGBWA UV kombinációig találunk megoldást. 

(CAMEO STUDIO PAR 64 CAN RGBWA+UV 12 W)