Új Cameo effekt lámpák - 2016.08.26

Új effekt lámpák a Cameo-tól!

Magas minőségű és kimagasló tudású effekt lámpákkal jelentkezett az Adam Hall csoport Cameo termékpalettája, amely kifejezetten DJ diszkó és klub felhasználásra készült. A legmodernebb technológiával készülő eszközök, hosszú élettartamú LED-ekkel, hihetetlen sok effekt funkcióval és egyedülálló dizájnnal rendelkeznek, ötvözve a megbízható német precizitást napjaink fontos ár/érték arányával. A Cameo LED effekt lámpák egyesítik mindazt, amire egy klubbal, szórakozóhelyen vagy egy házibuliban szükség lehet, akár önállóan zenére vezérelve, vagy DMX-en kereszül előhívva a különleges és egyedülálló szín és effekt kombinációkat.

Megérkezett a házibulik jó hangulat széruma, itt a Cameo Serum!

A Cameo új effekt szériáival komplex megoldást nyújt a klasszikus effektek és a vadonatúj LED technológia keresztezésével. A Cameo Serum a három népszerű effekt (derby, moonflower és stroboszkóp) egyesítésével hihetetlen lehetőségeket kínál, hiszen az effektek önállóan vagy kombinálva is alkalmazhatók. A kimagasló teljesítményről kettő 9W teljesítményű RGB LED fej gondoskodik, egyenként 16 piros, zöld, kék és fehér 5mm-es LED segítségével. A stroboszkóp frekvenciája 0 és 20 Hz között tetszőlegesen állítható, 36 db 5 mm-es LED izzóval elérve a kívánt hatást.

Cameo Serum

 

Derby és stroboszkóp egyben, ez a Cameo Voodoo!

A derby effektek a nightclubokban igen népszerűek, kifejezetten ide szánja a Cameo vadonatúj termékét, mely 20 darab 3W-os RGBA LED kimagasló teljesítményét még Sigle Pixel Control technológia is támogatja. A stroboszkópot 12 db fehér 1W-os LED kelti életre, mely a már megszokott 0-20 Hz tartományban tetszőlegesen vezérelhető.

Cameo Voodoo

 

 

Három ágú elrendezés, itt a Cameo Ara!

Különleges, három ágú elrendezésével a piacon egyedül álló figyelem felkeltő effekt lámpa hírében áll a vadonatúj Cameo Ara. Kimagasló teljesítményét 3W teljesítményű Quad LED technológia szolgáltatja RGBA színvilágban, és mind a 24 LED külön egyesével is vezérelhető DMX protokolon keresztül az egyedülálló effektek és fényjátékok előcsalogatásához.

Cameo Ara

 

A jól bevált forgó tükrök: Cameo QuadRoll

A Cameo QuadRoll 40 hagyományos forgó tukrös elrendezésével a régi időket idézi - de csak kívül! A belül rejtőző 10W teljesítményű Quad LED technológia már egyértelműen a jövőbe mutat! RGBW színkeverés,  4.5 °-os besugárzási szöggel éles forgó és futó effekteket varázsolhatunk az egész terembe!

Cameo QuadRoll

 

Retro dizájn ötvözve modern technológiával: Cameo Wayfarer

16 RGBA LED, egyenként 3W teljesítménnyel. 4 szemes elrendezés, hihetetlen hatékonyság. DMX vezérelhető, gazdag színvilág, magas kontraszt. Könnyel elhelyezhető, lapos kivitel. A Cameo Wayfarer megérkezett!

Cameo Wayfarer