Cameo PAR lámpák a reflektorfényben!

Cameo PAR 56 és PAR 64 - Kiváló német minőség

A Cameo LED PAR lámpák - amelyek egy már jól ismert fényforrást jelentenek alumínium házban - a tökéletes megoldás mindenkinek, akik kis energiafogyasztású, kompakt fényforrást szeretnének. A hagyományos PAR lámpáknak már történelme van, az első lámpákat már az 1950-es években használták, gyakorlatilag nincsen olyan színpad vagy rendezvény, ahol ne tűnnének fel. A PAR technológia már (melynek jelentése Parabolic Aluminium Reflector) a magas színvonalú LED technológiával készül, mely nemcsak színváltást hanem fényerősség szabályzást is lehetővé tesz, DMX jellel vezérelhető és akár digitálisan is programozható. 

Cameo Flat PAR széria

A Cameo új megoldást és design-t kínál a PAR lámpák rajongóinak és rutinos felhasználóinak. Kifinomult formavilág, alacsony önsúly, könnyű szállíthatóság és rugalmasság jellemzi a Cameo FLAT PAR szériát. Összehasonlítva a hagyományos izzóval működő PAR lámpákkal, a Cameo FLAT PAR lámpák 2-3x kevesebb energiát fogyasztanak, mint a régi világítótestek. Tökéletesen alkalmazhatók szórakozó helyeken, színházakban vagy bármilyen rendezvényen. A Cameo LED technológiának köszönhetően minimális a hőkibocsájtás, így a melegedéstől nem kell tartani.

 

Cameo Studio PAR széria

A Cameo Studio PAR szériájával teljesen újra gondolta a PAR lámpák felhasználási területét, így született meg a Cameo Sudio széria. A tervezés során kiemelkedő hangsúlyt fektettek a megbízható, folyamatos üzemre, strapabíró kialakításra és a környezettudatosságra energiafelhasználás szempontjából. A Cameo Studio PAR lámpákat leginkább foto stúdiókba, kisebb termek, színpadok, kiállítási installációk megvilágítására lehet tökéletesen alkalmazni, a két fém fülénél fogva akár önállóan is felállítva. Természetesen a család minden tagja DMX vezérelhető, és igény szerint RGBW RGBA és UV képes LED diódákkal rendelkeznek.