Magunkról

A D.P. Music 1996 óta nyújt professzionális megoldást mindazoknak, akiknek színpadtechnikára van szükségük. Közreműködünk giga-koncertek színpad-és hangtechnikájának biztosításánál, de egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk webáruházunk fejlesztésére, és a hobbizenészek, kisebb zenekarok, nagyobb és kisebb, kamara színházak igényeinek kiszolgálására.

Kiemelt partnereink a Cameo és a Doughty márkák, továbbá a Sixty82 kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon.

Nagyszabású rendezvényen vagy koncerten van szüksége professzionális hang-és színpadtechnikára?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mindenben segítünk! Több mint 20 éves tapasztalatunkkal ismerjük a szakma minden területét, velünk gördülékenyen egyeztethet igényeiről. Bármilyen ötlet megoldásában partnerek vagyunk, kiterjedt kapcsolati hálónknak köszönhetően olyan lehetetlennek tűnő helyzeteket is sikerre viszünk, ami másnak leküzdhetetlen akadályt jelentene.

Zenekarként, DJ-ként van szüksége a technikára, esetleg egy komplex rendszer helyett csak alkatrészt keres?

Nézzen körül webáruházunkban, ahol többek között Adam Hall, Cameo, Sixty82 és a Doughty termékek közül válogathat. A webshopban az állványoktól a kábelekig, a csatlakozóktól a végerősítőkig mindent megtalál. Nagyobb beruházást igénylő termékek esetén, mint a LED lámpák, stroboszkópok vagy állványok, javasoljuk, hogy kérjen ajánlatot- mind az egyedi kedvezmény, mind a raktárkészlet állapota végett!

Akciók és szolgáltatások

Időnként térjen vissza hozzánk, és nézze meg, milyen új termékre nyújtunk időszakos kedvezményeket! A jelenlegi akciókról IDE kattintva tájékozódhat!

A hang- és színpadtechnika árusításán túl eszközparkunk alkotó elemei - eseti megállapodás szerint - bérelhetők különállóan is, vagy komplex színpadtechnikai rendszert alkotva egyaránt.

Bízunk benne, hogy weboldalunkon megtalálja, amit keres! Amennyiben kérdése merülne fel, mindneképpen keressen bennünket bizalommal!

Elérhetőségeinket IDE kattintva megtalálja!