Sarkok

 

Standard sarok elemek

Egyenes tartókból még nem építhető komplett szerkezet, legyen szó egyszerű világítás hídról vagy komplett színpad rendszerről. Ilyenkor kellenek a sarokelemek, amelyek a Prolyte tartók palettájába teljesen illeszkednek, sőt, adott esetben átjárást biztosítanak a 3 és 4 pontos elemek között. Minden Prolyte tartóhoz megtalálható a hozzá illeszkedő sarok elem, ám nem csak derékszögben érdemes gondolkozni. A gyárilag már különböző fokokban meghajlított elemek hihetetlen szabadságot nyújtanak a tartók kreaítv tervezésénél.

 

 

 

 

Multifunkciós sarok elemek

A Prolyte cég által kifejlesztett négyszögletes szekrénysarok koncepció szilárdsággal ötvözött maximális rugalmasságot nyújt.

 
A négyszögletes szekrénysarok csavarozott, CNC megmunkálással készült és sztenderd Prolyte alkatrészek kombinációjának felhasználásával készül. A Prolyte ezt a komponenst úgy alakította ki, hogy az tegye lehetővé akár 2-, 3-, 4-, 5- vagy 6-utas sarkok kialakítását mindössze egyetlen alaprész felhasználásával és a hüvelyes befogadóelemek előre elkészített furatokhoz való csavarozásával. A kiegészítő szerelőkészlet hasznos eszköz ezen feladathoz.
 
A négyszögletes szekrénysarok, rugalmasságának köszönhetően, költséghatékony beruházást tesz lehetővé és kialakítása következtében erősebb, mint a sztenderd sarkok, ennélfogva nagyszámú alkalmazás jellemzi.
 

 

Könyvsarkok

 

Akármelyik szögből nézi: a Prolyte könyvsarok képes a feladat elvégzésére!

A könyvsarok oly módon l, hogy lehetővé tegye az 1o és 180o közötti tartományban bármely szög létrehozását mindössze egyetlen sarok segítségével. Előre elkészített furatok segítségével a csapos, illetve hüvelyes befogadóelemek vagy állványösszekötők is a sarokhoz csatlakoztathatók, kompromisszum nélkül. A kívánt szög beállítása rögzítőkészlet (ld. az ábrát) segítségével történhet, amely a könyvsarok két végére felszerelhető

Kérjük, ne feledje, hogy a csuklópántok nem képezik a szerkezeti komponens részét, ezért a könyvsarkoknak a csuklópánt mindegyik oldalán támasszal kell rendelkezniük!