M145RV széria


A ProlyteStructures M145RV Mammoth Truss (mammut) rácsostartó az ezidáig legnagyobb, alumíniumból készült rácsostartók egyike. A tartó kialakítása nemcsak a ProlyteStructures felhasználóbarát termékek gyártására irányuló filozófiáját képviseli, hanem kiemeli azt a páratlan technológiai tudást és tapasztalatot is, amelyet a ProlyteStructures az évek hosszú során szerzett.
A Mammoth Truss elnevezésű rácsos tartó nagyméretű szerkezeteken belül - mint például tetőrendszer, vagy alaprács - az alkalmazási lehetőségek széles tárháza esetén masszív szilárdságot biztosít. Egyedülálló teherbírása következtében az M145RV Mammoth Truss rácsos tartó ötször erősebb a B100 sorozatú testvérénél.


Például egy 30 m-es átfeszítésen 6400 kg pontszerű terhelés is alkalmazható. Az M145RV rácsos tartó belsejében más típusú rácsos tartók is tárolhatók. A befoglaló méretek ily módon való kialakítási lehetővé teszi a konténerek és teherautó rakterek hatékony kihasználását. A villás targoncával történő mozgatásra szolgáló, beépített teherfelvételi pontok alaptartozékot képeznek.