LED-fal tartószerkezetek

 

LED-es, vagy videó képernyő alátámasztása

A kültéri LED-es, illetve videó megjelenítők egyre növekvő alkalmazása következtében a ProlyteStructures kifejlesztette a tökéletes megoldásokat a kivetítők biztonságos és hatékony felfüggesztésére.
Három alapkivitelű képernyőtartó rendszerjött létre, az MPT, ST és CT tornyokat alapul véve. Minden konstrukcióhoz a teljes számítás biztosított, valamint az alapkivitelű szerkezetektől való eltérések külön megrendelhetők.

 

Megbízható tartó

A LED-es képernyők megkülönböztetett figyelmet tesznek szükségessé felszerelés és szerkezeti számítások tekintetében. Környezeti tényezőket, mint például szélerő, figyelembe kell venni és biztosítani kell mind a szerkezet, mind a képernyő stabilitását.
Minden ProlyteStructures képernyőtartó megfelel a vonatkozó előírásoknak és szabványoknak, beleértve a szélálló képességet 28 m/sec szélsebességig.

Minden egyes rendszer egyedülálló követelményekkel rendelkezik

A képernyőfelületből eredő erők, a szélsebesség, a rendszer súlya és a kívánt képernyőmagasság komplex kölcsönhatása következtében minden egyes rendszer egyedülálló a teljes konstrukció számítását illetően. Nagyobb fesztávok, nagyobb tömeg, illetve megnövelt képernyőmagasság esetén a követelményeket újra kell számolni. A ProlyteStructures tapasztalt műszaki részlege rendelkezésre áll ahhoz, hogy segítséget nyújtson az ügyfelek számára a számítások és a specifikus konstrukciós igények meghatározásában.

 

Sztenderd rácsostartó rendszerek alapján

A ProlyteStructures által gyártott LED képernyő tartók sztenderd termékekből állnak, melyek mind a torony, mind a rácsostartó termékcsaládból származnak. Nincs szükség speciális alkatrészekbe való invesztálásra, hiszen a kivetitőtartók az alkalmazások széles skálájához konfigurálhatók az Ön sztenderd kölcsönzési készlete felhasználásával. Bővebb információért, kérjük, forduljon a munkatársainkhoz bizalommal.