B100 széria

B100 RV

A 100RV széria fő csövekből (60 x 6 mm) és átlós rácsokból (40 x 3 mm) áll, a jól bevált CCS7 kúpos csatlakozóval pedig gyorsan és könnyen rendszerré szerelhető. A négy oldalú merevítésnek köszönhetően mind függőlegesen, mint vízstintesen terhelhető, kiválóan alkalmas szabdtéri felhasználásra, vagy térbeli - 3 dimenziós -  alakzatok, építmények létrehozására. Egyszerű és biztonságos biztosító tüskéivel az összeszerelés gyerekjáték. A B100RV tartó elérhető 3 pontos és 4 pontos négyzet illetve téglalap alakú kialakítással, a hozzájuk tartozó sarokelemek és bővítmények széles választékával. 

 

 

 

 

 

 

B100CW - Catwalk 

 


A ProlyteStructures Catwalk Truss (B100CW) kialakításának alapját a B100RV képezi. Felhasználható alaprácsok és munkapódiumok kialakítására, valamint színházi környezetben  élőszínekhez, vagy világítási hidakhoz. A B100CW rácsos tartó felül egy kiegészítő korláttal rendelkezik, az alsó oldalon pedig egy megerősített lemezzel, járópalló létrehozása céljából.
A Catwalk Truss rácsos tartó lengővé tehető azáltal, ha a rácsos tartó alsó merevítőire fix emelőszemekkel rendelkező merevítő rudakat szerelnek.