Üdvözöljük az alumínium rácsos tartók, színpadelemek és láncos emelők, tehát a Prolyte Group világában!
 

A D.P. Music Kft. mint a a Prolyte Group magyarországi forgalmazója köszönti minden kedves Vásárlóját és Partnerét weboldalán. Cégünk már több mint 20 éve forgalmazza Magyarországon a holland gyártó nemzetközileg elismert, világszerte használt, kimagasló minőségű termékeit. Felkészült csapatunk áll szíves rendelkezésére a Prolyte Group termékeivel kapcsolatban, legyen szó alumínium rácsos tartó szerkezetről, színpadfedésről, színpadrendszerről, láncos emelőkről vagy mobil alumínium kordonokról.

Tudjon meg többet a ProlyteGroup egyes márkáiról, a Litestructure, dekorációs és installációs alumínium rácsos tartó rendszereiről, a ProlyteStructures nagy teherbírású hídrendszereiről,  színpadfedéseiről, a StageDex professzionális alumínium színpadelemeiről, és  a Prolyft láncos emelőiről, azok vezérlőiről, valamint a gyár további termékeiről és kiegészítő eszközeiről. Böngéssze az egyes márkákat bemutató oldalakat, tekintse meg a termékek gyári ismertetőit és technikai leírásait, vagy kérje munkatársaink segítségét.

A világ vezető truss rendszer gyártója megoldást kínál a szórakoztatóipar minden elvárására, a legkülönlegesebb igényektől a legegyszerűbb installációkig. A gyártó termékpalettája lefedi a vásárlói igények teljes körét, a felhasználói visszajelzések, speciális igények alapján a holland mérnökök folyamatosan fejlesztik termékeiket, az egyedi gyártmányokat számos esetben implementálják sorozatgyártásban, folyamatosan bővítve ezzel az elérhető termékek palettáját.