Prolyft

 

Egész világra kiterjedő szervizhálózat

 

A ProLyft az egész világra kiterjedő széleskörű szervizpont hálózatot hozott létre, ami egyedülálló az emelőberendezést gyártók körében. Minden egyes szervizpont teljesen felszerelt és átfogóan képzett szakemberekkel rendelkezik. Minden szervizpont rendelkezik tanúsítással a ProLyft emelőberendezésekkel kapcsolatos bármely szükséges karbantartás vagy javítás elvégzéséhez. Minden szervizponton pótalkatrész készlet éppúgy rendelkezésre áll, mint a sztenderd emelőberendezések készlete. Minden műszaki és értékesítési szakember évente továbbképzésben részesül a mags szintű szerviz szakismeret fenntartása érdekében.

 

Tanúsítás

Kizárólag arra jogosult ProLyft szervizpontok végezhetik az Ön emelőberendezésének évente szükséges minősítését, élettartam garancia biztosítása céljából. Minden ProLyft szervizpont akkreditációval és tanúsítással rendelkezik az Ön emelőberendezésének teszteléséhez és bizonylatolásához.

 

Szabad hozzáférés

Minden ProLyft emelőberendezés tulajdonos könnyen követheti azokat az emelőberendezéseket, amelyek a ProLyft szerviz adatbázisban regisztrálásra kerültek. Minden egyes emelőberendezés RFID címkével van felszerelve az egyértelmű azonosításhoz és minden emelődob tulajdonos szabad hozzáféréssel rendelkezik ezen adatbázishoz, ennek köszönhetően évente automatikus emlékeztetők kerülnek kiküldésre az emelődob tulajdonosok számára annak biztosítása érdekében, hogy a ProLyft emelők időben kerüljenek újból tanúsításra. Ha az emelőberendezést rendszeresen tesztelik a ProLyft szervizpontok valamelyikén, akkor az élettartam garancia érvényes marad.

 

Mi teszi ProLyft emelőberendezéseket egyedülállóvá?

 

Kiváló minőség: Megfelel minden vonatkozó európai és amerikai biztonsági szabványnak. Minden alkatrész kovácsolással és gépi megmunkálással készül, ennek következtében szilárdabb, tartósabb és nagyobb tűrésű alkatrészekkel dolgozunk. Minden fém alkatrész horganyzott.

Biztonság: IP54 védettség. Beépített fáziskimaradás-védelem. Felhasználóbarát kivitel: kis súlyú, kompakt és szimmetrikus emelőberendezések. Mágneses olajtöltési dugó a hajtóműben a túlzott mértékű kopás egyszerű megállapítása céljára. Egyszerű javítás és szerviz célú hozzáférés.

Csendes működés: Ötzsebes teherkerék a csendes működés érdekében olajos hajtómű, nagyon alacsony zajszint (68 dB), valamint egy darabból álló belső nylon láncvezető elem a lánc halk kezelése érdekében.