LiteDeck

A LiteDeck, melyet tartósság és ötletes esztétikai megjelenés jellemez, a legnépszerűbb színpadépítő rendszer a turnézó produkciók igényt támasztó világában. Ez a könnyű súlyú, ugyanakkor mégis robusztus színpadépítési megoldás kipróbálásra és bevizsgálásra került és bevált a világ minden pontján.
 
Szerkezeti jóváhagyás
A LiteDeck rendszer olymódon került kialakításra, hogy 5 kN/m2 egyenletes terhelhetőséget biztosítson minden olyan konfiguráció esetén, amelyben felhasználásra kerül a szerelési utasításokkal összhangban. Kizárólag eredeti gyári Litestructures alkatrészek felhasználása megengedett, és külön kérésre teljeskörű tervezési, számítás és szerelési elrendezési rajzok állnak rendelkezésre.
 
Space Frame konstrukció

A LiteDeck mély benyomást keltő turnézási jellemzőinek kulcsa a space frame alumínium konstrukcióban rejlik, amely nagy szilárdságú 6082T6 alumínium profilokból készült, a vázban ugyanaz a technológia használatos, mint a rácsostartó rendszereinkben, normál keresztmerevítőkkel együttesen, melynek köszönhetően a terhelést a szerkezet külső széleire viszik át. Minden egyes alumínium extrúzió egyedülálló kialakítással rendelkezik az optimalizált működéshez, szilárdságot nyújtva ott, ahol szükséges, anélkül, hogy többletsúlyt jelentene. Minden egyes él gondosan lekerekítésre került a kézi mozgatás megkönnyítése érdekében. A csomagot átgondolt részletek, mint például a rögzitőelemek számára kialakított mélyedések és a megerősített sarokelem zsebek teszik teljessé.
 
Felső réteg lehetőségek
A legfelső panel felületével kapcsolatos lehetőségek tárháza egészíti ki a LiteDeck termékcsaládot. Alapkivitelben a legnépszerűbb felületkialakítás a tartós 19 mm-es rétegelt lemez, matt feketére festve és csavaros csatlakozással (az összes fedőlemezhez hasonlóan), mely a padló teljes élettartama során lehetővé teszi a szétszerelést, karbantartást és cserét. Igényesebb alkalmazások esetén a LiteDeck rendelkezésre áll átlátszó/akril fedőréteggel is, hogy lehetővé tegye fényeknek a színpad alól való áthatolását, vagy alumíniumháló fedőréteg a pirotechnikai, illetve füsthatások alkalmazásának megkönnyítése érdekében.
 
- Átlátszó/akril
- Rétegelt lemez
- Háló
 
Megnevezés

Műszaki jellemző

Kód

Macrolon felső réteg

18 mm-es keményített polikarbonát

Normál padló kód, melyet Mac követ

Hálós felső réteg*

25 mm-es alumínium rács háló

Normál padló kód, melyet Mesh követ

*Kérjük, ne feledje, hogy ehhez a burkolatkialakításhoz speciális (6 mm-rel rövidebb) lábak szükségesek.
 
 
TOPLOK rendszer

 
A turnézó produkcióktól érkezett visszajelzésekre való reagálásként bevezetett opcionális TOPLOK rendszer minden szinpadkonfiguráció szerelésekor az idő (haszon személyzet és költség tekintetében) megtakarítását teszi lehetővé. Beépített körmös rögzítési kialakítás segítségével a padlóelemek felülről csatlakoztathatók imbuszkulcs egyszerű elfordításával, így a legrövidebb összeszerelési és szétszerelési idő érhető el. 
 
LiteDeck LegFrame rendszer

A LiteDeck LegFrame rendszerben a LiteStructures kifejlesztette a leggyorsabb és legbiztonságosabb módszert maximum 2,47 m összmagasságú színpadok létrehozásához. Teljesen alumínium csőprofil szerkezetek bilincses merevítéssel együtt történő alkalmazása következtében a LiteDeck LegFrame rendszerek erős, kis súlyú és gyorsan felépíthető megoldások, hiszen minden egység kompatibilis a sztenderd szinpadmagasságokkal és lépcsőegységekkel.