AstraLive

Az AstraLive rendszert, amely a világ első modulrendszerű alumínium rácsostartó rendszere, 1991-ben továbbfejlesztettük egy beépített világítási pálya bevezetésével. Az AstraLive, amely továbbra is a LiveLite termékcsalád legnépszerűbb rácsostartó rendszere, felszerelésre került az univerzális háromkörös pályarendszerünkkel (TT3), amely 3x16A áramellátást biztosít és a rácsostartó alsó övébe lerül tetszőlegesen beépítésre.

LiveLite, amely 1991-ben került bevezetésre, a modulrendszerű alumínium rácsostartók és sávvilágítási rendszerek egyedülálló kombinációja. Ezen kombináció különleges rugalmassága feltárja a véglegesített kialakításokon túli lehetőségek világát is. A szerkezetek tetszés szerint átkonfigurálhatók, a világítás áthelyezhető igény szerint mindez garantált teljesítőképesség mellett, függetlenül attól, hogy a tér hogyan kerül felhasználásra.

LiveLite alapvető sokoldalúsága az alumínium rácsostartó esztétikus és funkcionális előnyeiből fakad. Ez a technológia számos iparágban alapvető építési módszerré vált, nagymértékben a rácsostartós kialakítás által nyújtott nagyon gyors szerelés és a hihetetlen szilárdság/súly arány kombinációja következtében. Ezt a szerkezeti előnyt legjobban a normál sávvilágítási rendszerekkel való összehasonlítás demonstrálja. A szimpla  alumínium sávok fesztáv tekintetében általában néhány méterre korlátozódnak, ezzel szemben a LiveLite technológiával akár ötször akkora távolság is könnyedén áthidalható.

LiveLite rendelkezésre áll a méretek és specifikációk széles skálájában, lehetővé téve ezáltal a rendelkezésre álló tér maximalizálását, nem pedig annak pusztán elfoglalását. Minden termék megtartja fő előnyeit, ugyanakkor magába foglalja a márkanév műszaki esztétikumát, melyek ezt a kiemelkedő teljesítőképességű termékcsaládot fémjelzik. Az összes LiveLite rendszer rendelkezésre áll tetszés szerinti RAL színben porszórásos bevonattal külön megrendelésre.